Programme

Our goal is screening the best environmental movies and documentaries, both international and Albanian, in order to involve the majority of the Albanian society, from different ages, backgrounds and places.

The fourth edition of the Environmental Film Festival Albania will take place on 22 May – 5 June 2016 in eight location across the country: Tirana, Përmet, Vlora, Shkodra, Valbona, Ersekë, Skrapar and Gjirokastër. Find out the programme by clicking here.

Environmental Film Festival AlbaniaQëllimi ynë është të shfaqim filmat dhe dokumentarët më të mirë mjedisor, ndërkombëtar dhe Shqiptar duke dashur të përfshijmë pjesën më të madhe të shoqërisë Shqiptare, te moshave, përkatësis dhe prejardhjes së ndryshme.

Edicioni i katërt i Festivalit të Filmit Mjedisor do të zhvillhet në datat 22 Maj – 5 Qeshor 2016 në tetë qytete të vendit: Tiranë, Përmet, Vlorë, Shkodër, Valbonë, Ersekë, Skrapar edhe Gjirokastër. Zbulo më shumë për programin klikoni këtu.

 Festivali i Filmit Mjedisor Poster-01

Advertisements