Thirrje për Pjesëmarrje EFFA16

IMG_8179.resized

Tiranë, 13 Tetor 2015 – Thirrje për Pjesëmarrje: Organizatorët e edicionit të katërt të Festivalit të Filmit mbi Mjedisin në Shqipëri (22 Maj – 5 Qershor 2016). Jemi në kërkim të filmave tuaj për të rritur ndërgjegjësimin mbi mjedisin dhe për të bërë ndryshimin!

  • Tre janë kategoritë në konkurim: filmi me metrazh të shkurtër (<20min), filmi me metrazh të gjatë (>20min) dhe EFFA Lab Film: Thirrje për Pjesëmarrje EFFA16

  • EFFA në shkolla synon ndërmarjen e iniciativave në edukimin mjedisor nga shkolla të ndryshme në Shqipëri. Organizatorët e EFFA do të mbështesin filmat e shkollave pjesmarrëse, duke ju ofruar nxënësve mundësinë të prezantojnë punët e tyre gjatë zhvillimit të Festivalit gjithashtu dhe vëmëndje mediatike. Prezantimi i filmave nuk mbaron këtu pasi organizatorët e festivalit do të përdorin rrjetet ndërkombëtare të festivaleve për të shpërndarë filmat edhe pas përfundimit të EFFA 2016: Thirrje për Pjesëmarrje EFFA në shkolla 16

Advertisements