Thirrje për Pjesëmarrje EFFA 2015

1Tiranë, 7 nëntor 2014 – Organizatorët e edicionit të dytë të Festivalit të Filmit mbi Mjedisin në Shqipëri (16-23 Maj 2015) mirpresin filma mbarë botëror mbi mjedisin. Tre janë kategoritë në konkurim: filmi me metrazh të shkurtër (<20min), filmi me metrazh të gjatë (>20min) dhe EFFA Lab Film.

Për më shumë: Thirrje për Pjesëmarrje Festivali i Filmit mbi Mjedisin në Shqipëri (FFMSH) 2015

Advertisements